4ª Conferència del primer trimestre del curs 2021/22

Agraïm a l’Esther Giménez Salinas que ens autoritza a publicar aquesta videoconferència exclusivament pels nostres socis.

El proper dimecres 10 de novembre a  les 18:30h ens trobarem de nou al Casal Jove i tindrem amb nosaltres a l’Esther Giménez-Salinas i Colomer, Doctora en Dret i Diplomada en Psicologia aplicada per la Universitat de Barcelona. Ha estat Rectora de la Universitat Ramon Llull, (des de l’any 2002 fins al 2012) i actualment és Directora de la Càtedra de Justícia Social i Restaurativa Pere Tarrés, d’aquesta Universitat.
 
Dir-vos, per si no la coneixeu, que treballa en projectes emmarcats en les seves àrees d’especialització: dret penal, justícia juvenil, sistemes penitenciaris, criminologia, justícia restaurativa, victimologia, educació superior i gènere.
 
No cal dir que el tema de la seva conferència, “Feminisme: 20 segles d’opacitat és d’una “rabiosa” actualitat.
 

Per fi ara que hem recuperat la presencialitat amb el 100% de l’aforament ja no us caldrà fer la reserva prèvia de plaça!

L’entrada pels no socis es de: 10€

Important:

Per totes aquelles sòcies i socis que no pugueu assistir-hi presencialment, aquesta conferència s’emetrà directe pel nostre Canal de YouTube. Com sempre 5´minuts abans de començar és us enviarem l’enllaç per correu.

En la pàgina web trobareu tota la informació amb més detall. Aquest és l’enllaç:

Programació 1r Trimestre 2021-2022

Us esperem..!
La Junta AEU PdD

AQUESTA Videoconferència esTA DISPONINBLE en el canal de YouTube de l'Aula d'Extensió Universitària de Premià de Dalt
Print Friendly, PDF & Email