Notícies

Curs 2022 - 2023

Monòleg teatral: “Rebota, rebota y en tu cara explota”

Benvolguts i benvolgudes,

Dintre de les activitats organitzades en el marc del dia internacional contra la violència masclista, volem destacar l’activitat següent que esperem sigui del vostre interès:

Dimecres 30 de novembre
A les 18.30 hores a l’auditori el campus de la Ciutadella

Monòleg teatral: “Rebota, rebota y en tu cara explota”, una peça de teatre punyent que no us deixarà indiferents, tal com diuen els creadors: “Ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint … Assassinem dones a raó de dues per setmana des de fa 10 anys i nosaltres encara hem de continuar defensant-nos i justificant-nos davant la gent que ens escolta.”

Es una activitat gratuïta i oberta a tot el públic, únicament Cal fer inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

Cordialment,

Mireia Soler Fortuny
/Secretaria del Rectorat/

Vicerectorat
Compromís Social i Sostenibilitat

AFOPA PRESENT A FIRAGRAN 2022 DEL 19 AL 21 D’OCTUBRE A LA FARGA DE L’HOSPITALET

Benvolgudes / benvolguts,

Us informem que enguany la nostra Agrupació, novament, disposarà de manera gratuïta, d’un estand (G 9) a la Farga de l’Hospitalet, carrer de Barcelona, 2 de L’Hospitalet de Llobregat, on s’hi organitza la FIRAGRAN que se celebrarà del 19 al 21 d’octubre.

Des d’AFOPA s’ha acordat, juntament amb l’organització de la FIRAGRAN, oferir una conferència oberta tothom, impartida per la Sra. Muntsa Lamúa, presidenta de la nostra Entitat, el dijous 20 d’octubre a les 12,00h a l’espai “ÀGORA” amb el títol “Santiago Rusiñol: les cares de la bohèmia”

Estem segurs que aquest fet us interessarà tant com a nosaltres, ja que és un mitjà per fer més visible i present AFOPA dins del conjunt d’entitats que hi participen.

Esperem poder-vos saludar personalment, acompanyats d’alguns dels vostres alumnes, per tal de compartir experiències amb els diferents membres de la Junta d’AFOPA que hi seran presents.

Us saluda cordialment,

Enric Miró, Secretari

Afopa
Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Print Friendly, PDF & Email