Notícies

Curs 2021 - 2022

Cal fer inscripció prèvia, presencialment a la Biblioteca, o bé per correu a: b.premiad@diba.cat o al telèfon 937514771.

Benvolgudes i benvolguts,

Aquest mes de maig, tot i que continuem fent les conferències habituals dels dimecres, hem pensat que la situació actual del conflicte entre Ucraïna i Rússia mereix un tractament més extens.

Amb aquesta iniciativa encetem una col·laboració amb la Biblioteca Jaume Perich i Escala que és el lloc on es faran les conferències i on cal fer la inscripció.

Us hi esperem.

La Junta AEU PdD

Aquest Sant Jordi hem compartir amb tots vosaltres el LLIBRE DIGITAL DE L’AULA.

Llibre AEU Sant Jordi 2022

INVITACIÓ] Diàlegs Humanístics UPF 2022

Oriol Amat, rector de la Universitat Pompeu Fabra, es complau a convidar-vos a la inauguració dels Diàlegs Humanístics UPF 2022.

El primer diàleg, “La creació del subjecte modern: de Montaigne a nosaltres”, anirà a càrrec de Jaume Casals, catedràtic de Filosofia de la UPF i rector de la UPF entre 2013 i 2021, i Juan Malpartida, escriptor.

Data: 1 de febrer del 2022

Hora: 19.00

Lloc: auditori del campus de la Ciutadella. Ramon Trias Fargas, 25-27. Barcelona

Els Diàlegs es podran seguir tant presencialment (amb capacitat limitada, condicionada a les retriccions vigents per la covid-19) com a través de la web de la UPF.

Si voleu assistir-hi presencialment, confirmeu si us plau la vostra presència a cadascuna de les sessions que us interessin.

Accés als vídeos a YouTube: Curs 2021 – 2022

Si voleu tornar a veure alguna de les conferències emeses en directe, des d’aquesta pàgina podeu accedir fàcilment al nostre canal de YouTube. També podeu fer-ne la valoració si encara no l’heu fet.

Print Friendly, PDF & Email