Presentació de l'Aula d'Extensió Universitària de Premià de Dalt

Què és l’Aula AEU PdD ?

És una associació de caràcter cultural i educatiu, sense ànim de lucre, amb plena autonomia, vinculada a la Universitat Pompeu Fabra que és qui vetlla per la seva qualitat i està integrada dins d’AFOPA (Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya).

L’AEU PdD vol ser un espai de formació permanent, obert a totes les persones d’edat adulta interessades en la seva formació permanent i actualitzada.

Volem conèixer i debatre sobre temàtiques relatives a qualsevol tipus de pensament: filosòfic, sociològic, polític, científic, mèdic, tecnològic o altres que despertin el nostre interès. Tot això contrastant opinions i vivències en un entorn de convivència i diàleg. 

Què ofereix ?

Per apropar la cultura a la gent, l’Aula organitzarà:

 • Classes quinzenals, els dimecres, sobre temes diversos amb una durada d’entre hora i mitja i dues en funció de la temàtica. Totes les classes finalitzaran amb un col·loqui obert a la participació del públic assistent.
 • S’impartiran per professorat universitari i per especialistes de reconegut prestigi en les diferents matèries.
 • Cursos monogràfics: duraran quatre sessions i es completaran amb una visita, un concert o una excursió relacionada amb el tema del curs.
 • Visites culturals: estaran relacionades amb el tema d’una classe programada durant el trimestre.
 • Tallers: de temàtica i durada variable, amb l’objectiu d’aprofundir i ampliar aspectes que resultin particularment interessants. Seran activitats dirigides amb la participació dels assistents.
 • Visites a museus: activitat per donar a conèixer els museus més significatius de Catalunya i amb visites guiades per al nostre col·lectiu.
 • Viatges i sortides: que tinguin una relació i una coherència amb les línies temàtiques proposades per l’Aula.

**La Junta seleccionarà els conferenciants i els temes amb el màxim rigor i la major amplitud de mires. 

Qui hi pot participar ?

L’Aula és oberta a totes les persones interessades en la cultura, sense límit màxim d’edat ni formació específica i, sobretot, amb ganes de mantenir i ampliar els seus coneixements.

Per fer-se soci de l’Aula, cal omplir la butlleta d’inscripció amb les dades personals (formulari inscripció), que us serà facilitada pels membres de la Junta o tramesa per correu electrònic, així com abonar una quota anual de 40€.

On i quan es faran les Conferències ?

Les Conferències s’impartiran al Casal Jove al Passatge de Sant Crist, s/n

Les conferències es faran quinzenalment, els dimecres de 18:30 a 20 hores.

Informació addicional:

AFOPA – Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya.

 • AFOPA es va fundar el 1981
 • Agrupa 51 aules en diferents universitats de Catalunya, on hi participen més de 10.000 persones.
 • Cada any es programen unes 1.300 hores lectives sobre temes diversos, impartides amb la col·laboració de prop de 500 professors i professores universitaris.

 Universitat Pompeu Fabra

 • L’ AEUPdD està adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, que és qui vetlla per la qualitat de l’Aula.
 • A l’inici de cada trimestre una representació de cada Aula ens reunim amb el secretari general de la UPF al Rectorat per analitzar les activitats realitzades i la programació del proper trimestre.

Per assistir a les conferències o qualsevol altre acte, caldrà la presentació del carnet de soci o invitació

Print Friendly, PDF & Email