Benvolgudes/benvolguts

 

4a Conferència del primer trimestre del curs 2020/21

COMUNICACIÓ IMPORTANT ALS SOCIS I SÒCIES

SEGUIM AMB LES CONFERÈNCIES DE L’AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITARÀRIA DE PREMIÀ DE DALT

Aquest dimecres, 11 de novembre a les 18:30h, la conferència programada és amb la Dra. Rosa Casafont i Vilar,  Llicenciada en Medicina i Màster en Neurociència que ens farà la conferència: “Neurociència, camí d’inspiració.”

La Dra. Casafont ens ha demanat fer la conferència telemàticament.  Això ens dona l’oportunitat que tothom pugui veure la conferència per l’ordinador i alhora fer-li preguntes al finalitzar.

El sistema serà el mateix de les últimes setmanes. 10 minuts abans, us enviarem un link al vostre correu que us us permetrà connectar-vos al nostre canal de YouTube.

El canal de YouTube permet fer preguntes escrites al conferenciant. De manera que mentre la Doctora faci la conferència podeu escriure les vostres preguntes al xat del YouTube i una persona de la Junta s’encarregarà de llegir-les al ponent, un cop ella acabi la seva exposició.

Des de la Junta de l’Aula d’Extensió Universitària de Premià de Dalt us volem comunicar que, tal i com tenim previst, seguirem el calendari establert de les conferències, ja sigui semi presencial o pel nostre canal de YouTube, segons permeti les mesures COVID.

Us anirem informant del format de les pròximes conferències.

Podeu consultar la nostra pàgina web per tenir-ne més informació:https://aulapremiadedalt.cat/
Us adjuntem el cartell.

Seguim amb ganes de nodrir-nos de coneixement!

Junta AEUPdD.

Logos del peu de pàgina Inicial
Print Friendly, PDF & Email