Rosa Casafont i Vilar

Dra. Rosa Casafont i Vilar.

Sóc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster Universitari en Neurociències per la Universitat de Barcelona i Màster en Salut Laboral per la Universitat de Barcelona. Tinc estudis superiors de música en el Conservatori de Música de Barcelona i estudis de direcció PPD a l’escola Superior d’administració d’Empreses, ESADE.

D’ençà que em vaig Llicenciar vaig exercir la medicina assistencial, tant en l’àmbit hospitalari com ambulatori i posteriorment i després de la meva formació en Neurociències, vaig definir un Mètode, el “Mètode Thabit” per treballar la Gestió cognitiva‐emocional i el mapa de comportament. Aquest Mètode ha estat des de les hores el meu marc professional, tant en la vessant assistencial, com en la docència.

Sóc escriptora i autora de diferents llibres. Des de fa més de 15 anys sóc formadora i conferenciant en l’àmbit sanitari i posteriorment vaig ampliar aquesta tasca al món educatiu, tant en l’àmbit Universitari com en centres escolars i socials públics i privats. Sóc membre de la primera Càtedra mundial de Neuroeducació i formo part de l’equip docent de diferents Màsters i Postgraus Universitaris a Catalunya i a l’Estat Espanyol.

Com a professional de la salut i compromesa amb l’educació tinc la sort d’exercir la meva vocació, la medicina, i alhora la meva passió, les Neurociències. El meu exercici professional implica portar als diferents àmbits d’activitat la Neurociència aplicada.

Print Friendly, PDF & Email