Socis d'Honor

Aquest es l’espai dels socis que volen contribuir amb les seves aportacions a l’Aula per mantenir-la viva, ….. (Text per definir)

L’Aula té dos  modalitats de soci d’honor:

I.- Soci Patrocinador:

És aquella persona, empresa o entitat que vol col·laborar amb l’associació apadrinant una o més conferències a l’any i, alhora, participar en totes les conferències que s’imparteixin durant el curs. Disposarà d’un carnet corporatiu que podrà utilitzar qualsevol persona que el presenti relacionada amb l’empresa o entitat.

El nom de l’empresa o entitat apareixerà de manera preferent amb el seu logotip com a patrocinadora de la conferència en tots els mitjans publicitats (tríptics, pàgina web, mitjans de comunicació, etc.), a la pantalla de l’ordinador el dia de la conferència. A més a més el seu logotip figurarà, igual que la resta de col·laboradors, i en el llistat de tot el material corporatiu durant tot el curs.

 

Socis Patrocinadors

Espai reservat per els Logos dels socis patrocinadors

II.- Soci Protector: 

És aquella entitat o empresa que desitja col·laborar amb l’associació en el seu manteniment, continuïtat i activitats en general, amb una aportació econòmica fixa. Disposarà d’un carnet corporatiu que podrà utilitzar qualsevol persona que el presenti relacionada amb l’empresa o entitat.

El nom de l’empresa o entitat col·laboradora apareixerà amb el seu logotip en tot el material corporatiu de l’Aula, en la pàgina web de l’Aula i se’n farà difusió als mitjans de comunicació.

 

Socis Protectors

Espai reservat per els Logos dels socis protectors

Com puc fer-me soci d’honor:

(Definir condicions….)

Posem a la teva disposició dues maneres de fer-te soci:

1. Envieu-nos la vostra solicitud, indicant la modalitat, a l’adreça: aeupremiadedalt@mailcat.cat 

    Un cop el rebem, ens posarem en contacte amb tu per acabar el procés d’alta.

2. Pots passar directament pel nostre local en horari de secretaria i realitzar l’alta directament. Si optes per fer-ho presencialment, recorda              portar el DNI. La secretaria està oberta el dimecres  que hi hagi conferencia des de les 18:00 a les 18:30 h.

Descarregat el formulari d’inscripció en aquest enllaç:

Print Friendly, PDF & Email