Cristina Sánchez Miret

Cristina Sánchez Miret

Secretària General de la Universitat de Girona (2022)

Directora del Departament d’Empresa de la Universitat de Girona (2018-2021)

Doctora en sociologia (UAB) i professora de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UdG, del Màster Oficial Interunivesitari en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania i del Postgrau en Polítiques d’Igualtat de Gènere a la Gestió Pública.

Membre del grup de recerca IGESI Grup de Recerca Interdisciplinar en Gènere i Desigualtats Socials i del grup ARPA, ambdós de la Universitat de Girona.

Especialitzada en la recerca sobre la desigualtat social relacionada amb el gènere, l’edat, la classe social i l’estil de vida, i en la participació ciutadana, temes en els que ha col·laborat i col·labora en diversos projectes d’investigació nacionals i internacionals.

Ha publicat entre d’altres:

SÁNCHEZ, C. i VILLENA, N. (2018) Conciliació i coresponsabilitat Una perspectiva feminista. Fundació Irla ISBN: 978-84-697-9754-9 i SÁNCHEZ, C .i BOU, J. (2014)

Participation as of the gender perspective from the analysis of specific participatory processes, en DIAS; N:
Hope for Democracy -25 Years of Participatory Budgeting Worlwide. ISBN: 978-972-8262-09.

Membre de la Mesa contra la Feminització de la Pobresa i la Precarietat, del Consell Assessor pel Suport Municipal d’Inclusió i de la Taula de Pressupostos i Política Fiscal amb Perspectiva de Gènere de l’Ajuntament de Barcelona. Del Consell Assessor per la Reforma Horària i de la Comissió Assessora de l’Estratègia de Dinamització Territorial de la Generalitat de Catalunya i del Grup de Treball Impulsor del Pla estratègic UdG 2030, La Suma d’Intel·ligències de la Universitat de Girona.

Col·laboradora del diari digital El Nacional i del programa Planta Baixa de TV3

Print Friendly, PDF & Email