Anna Pou Van den Bossche

Llicenciada en història de l’art.

Anna Pou van den Bossche és professora d Història de l Art i Humanitats Digitals a la Universitat Internacional de Catalunya i curadora de l’ IDEAL Centre d’ Arts Digitals de Barcelona, on ha comissariat experiències inmersives com Dalí Cibernètic o Barcelona Memòria Fotogràfica. La seva tesi versa sobre Dalí al que ha dedicat llibres com “Dalí Cibernètic” i articles. També ha dedicat molts llibres a la figura de Goya.

És curadora del Museu Digital Casa Amatller i directora de l’ Escola on-line Artperatohom. Ha viscut a Munic deu anys on ha estat professora de l’ Instituto Cervantes i membre dels serveis educatius de les Pinacoteques de Baviera.

Ha fundat Àgora Serveis Culturals i ha fet els guions televisius de This is Art i Tot Art (beteve), programa que també presenta. Ha estat colaboradora especialista en art al programa Àrtic (betevé) i colabora habitualment en programes de ràdio com Estat de Gràcia, la Nit dels Innocents, Popap (Catalunya Ràdio) o Versió (Rac1). Dirigeix la secció d’art al programa La Tarda d Estiu (Catalunya Ràdio).

Print Friendly, PDF & Email