Andreu Arinyo Prats

Andreu Arinyo i Prats
Físic i Doctor en Cosmologia numèrica i observacional.

El que em defineix sempre ha estat la curiositat per aprendre com funciona el mon que ens rodeja.
Amb aquesta fi vaig començar amb el camp de la física, estudiant a la universitat de València, i al Imperial College de Londres.

Em vaig especialitzar en física teòrica per a després fer el doctorat en Cosmologia numèrica i observacional. Després per continuar a expandir els meus horitzons vaig fer una volta al món, endinsant-me el més possible en la cultura i vida locals.

Sobre aquest viatge he escrit un llibre que estic en camí de publicar.

Al retorn volia aplicar algunes eines de la meva vessant física al contrast cultural que vaig experimentar durant el viatge, per això vaig estudiar un màster en sistemes complexos i vaig demanar finançament Europeu, on se m’ha concedit un projecte Marie Curie de 3 anys per estudiar la pèrdua cultural. Aquest projecte, que comença el pròxim any, implica estar 2 anys a Vancouver (Canadà) i un a Aarhus (Dinamarca).

Print Friendly, PDF & Email