Adrià Cabezas

Adrià Cabezas

Historiador UAB.
“La defensa militar de la costa del Maresme.”

De Vilanova i la Geltrú (Barcelona), llicenciat en Història per la UB (Universitat de Barcelona) i Doctor en Història Contemporània per la mateixa universitat amb la tesis La Defensa de la costa a Catalunya durant la Guerra Civil (1936-1939). Actualment doctorand en Història Econòmica per la UB realitzant una tesi doctoral sobre les companyies ferroviàries a Catalunya durant la Guerra Civil.

Ha participat amb el GRIEGC (Grup de Recerca i d’Investigació d’Espais de la Guerra Civil) de forma professional en més d’una quarantena de projectes destinats a inventariat, catalogació i recuperació de vestigis de la Guerra Civil espanyola en gran quantitat de municipis de tota Catalunya i l’Aragó.

Així mateix és també autor de diferents articles i monografies relacionades amb la Guerra Civil destacant entre d’altres La Guerra Civil a Vilanova i la Geltrú (1936-1939). Aspectes militars (2009); La Defensa de la costa a la província de Tarragona (2017); o La Guerra Civil al Golf de Roses (2021), entre d’altres.

Print Friendly, PDF & Email