Ada Parellada i Garrell

Ada Parellada i Garrell

Soc filla de la Fonda Europa de Granollers que enguany celebra els 250 anys d’història.

El 1993, amb 25 anys, obro Semproniana, un restaurant al centre de l’Eixample

La restauració ocupa la part central de la meva feina, però la complemento amb múltiples activitats professionals.

Col·laboro amb diferents mitjans de comunicació, transmetent la necessitat de recuperar els hàbits culinaris a les llars. En la mateixa línia faig tallers i xerrades a famílies.

Escric llibres de divulgació culinària. N’he fet una vintena.

Soc activista en la lluita contra el malbaratament alimentari i de l’alimentació sostenible.

Durant un parell d’anys vaig fer fins i tot d’entrenadora alimentària virtual als treballadors d’una empresa propietària d’una web. Els personal d’aquesta empresa fa una feina molt sedentària i una bona alimentació és fonamental.

Actualment estic molt involucrada en la lluita contra el malbaratament alimentari i és per això que hi col·laboro amb diferents campanyes de prevenció i sensibilització amb aquesta realitat.

Enguany, tot i la pandèmia que ens ha tocat viure, hem obert una Exposició “Què mengem avui?” al Museu de Ciències Naturals de Granollers que reflexiona com mengem i com ens compliquem els humans a l’hora de triar quina alimentació seguir.

Tot plegat i dos fills que ja han superat l’adolescència, copen la totalitat de les hores del meu rellotge laboral i vital.

Més informació: http://semproniana.net/ca/noticies-semproniana/

Print Friendly, PDF & Email