Maig 2024

Aquest passat dimecres 8 de maig hem reprès les conferències amb el reconegut musicòleg i divulgador musical del Liceu Pol Avinyó Rosselló. 

Pol Avinyó Rosselló ha captivat l’audiència amb la seva conferència “Centenari Maria Callas. Vida de Diva“. Aquesta conferència, que commemora el centenari de la naixement de la gran soprano Maria Callas, ha estat una oportunitat única per aprofundir en la vida i l’obra d’una de les figures més emblemàtiques de l’òpera del segle XX.

A la conferència vam comptar amb la presencia  del Mestre Antoni Ros-Marbà, veï de Premià de Dalt.

La veu, el temperament i la personalitat de Maria Callas la van convertir en una llegenda, i Avinyó Rosselló ha sabut transmetre amb mestria la passió i la complexitat de la seva figura. A través d’enregistraments poc coneguts i audicions memorables, la conferència ofereix una visió íntima i detallada de la trajectòria artística i personal de Callas, des de la seva evolució vocal fins a la seva conquesta dels grans teatres del món.

Els assistents van poder gaudir d’una experiència enriquidora i inspiradora. Amb la seva capacitat per connectar amb el públic i el seu profund coneixement musical, Pol Avinyó Rosselló ha demostrat ser una veu autoritzada en el camp de la música clàssica. Va retre un magnífic homenatge a la inoblidable Maria Callas.

  •  
  • Junta AEU PdD
  •  Antoni 
Print Friendly, PDF & Email