Abril 2024

Aquest passat dimecres, 5 d’abril hem iniciat el 3r trimestre amb la conferència: “La cultura de la mediació en temps de confrontació”,  a càrrec del Doctor en dret i ciència política. Llicenciat en psicologia i mediador Javier Wilhelm Wainsztein.

Javier Wilhelm Wainsztein és un reconegut expert en resolució de conflictes i mediació, la seva trajectòria professional està marcada per l’aportació de solucions innovadores en el camp de la diplomàcia i la comunicació interpersonal.
 
 “La cultura de la mediació en temps de confrontació”, va ser una gran conferència que va posar de manifest la necessitat imperiosa de fomentar l’enteniment mutu i la resolució pacífica d’enfrontaments en una època caracteritzada per l’augment de la polarització social i política.
 
En aquesta conferència, Wainsztein va exposar com la mediació pot actuar com a eina transformadora, promovent el diàleg i la cooperació en lloc de l’enfrontament.
 
Els assistents van sortir amb una nova perspectiva sobre com aplicar els principis de la mediació en la seva vida quotidiana i professional, evidenciant així la influència positiva que pot tenir un sol individu en la promoció d’una cultura de pau. 
 

Per saber-ne més i aprofundir en aquesta temàtica us recomanem el vídeo i aquestes referències:

 

  •  
Print Friendly, PDF & Email