Juny 2024

La conferència d’aquest passat dimecres 5 de juny,  “Gens i genomes per a tots els públics”, a càrrec del catedràtic de genètica Bru Cormand Rifà, va oferir una visió accessible i informativa sobre els avenços en la investigació genòmica. El professor Cormand, reconegut per la seva contribució a la Neurogenètica i com a membre de l’Institut de Biomedicina de la Universitat de Barcelona (IBUB), va compartir els seus coneixements amb l’objectiu de fer arribar la ciència genètica a un públic més ampli.

Amb la seva expertesa i experiència al capdavant del Grup de Recerca de Neurogenètica de la Universitat de Barcelona, el professor Cormand va oferir una visió clara i entenedora sobre com els avenços en genètica estan influenciant la nostra vida quotidiana i el futur de la medicina.

El catedràtic va destacar com la genètica pot ajudar a comprendre millor malalties mentals complexes i va insistir en la necessitat d’una comunicació efectiva entre científics i la societat per promoure una major conscienciació ó i educació en aquesta àrea vital.

L’esdeveniment va servir també com una plataforma per a la discussió ètica sobre la manipulació genètica, posant de manifest la responsabilitat que comporta el poder de la genètica i la seva aplicació responsable.

La conferència i el debat posterior va ser una oportunitat excel·lent per als assistents de comprendre els conceptes genètics i de reflexionar sobre el futur de la genètica en la medicina i la societat.

 

  • Junta AEU PdD
  •  
Print Friendly, PDF & Email