1a Conferència del tercer trimestre del curs 2021/22

Agraïm a l’Albert Carreras i  de Odriozola que ens ha autoritzat a publicar aquesta videoconferència exclusivament pels nostres socis.

Vuit cançons per a una fàbrica desmantellada.

A principis dels 80, la banda holandesa The Ex va dedicar l’àlbum ‘Dignity Of Labour’ a una factoria recentment clausurada, a les instal·lacions de la qual estaven vivint com a okupes. El fragment musical és d’aquest àlbum.

Benvolgudes i benvolguts,

La globalització de la industria i el comerç i la deslocalització d’empreses ha provocat dependències d’altres mercats internacionals de productes que, en algunes ocasions, eren de fabricació de proximitat. Aquesta situació crea l’escenari per a les crisis econòmiques globals.

Aquest dimecres 6 d’abril, Albert Carreras de Orriozola, amb la conferència, “Reindustrialització de Catalunya”, ens ha  donat elements d’anàlisi per conèixer l’actual situació industrial de Catalunya, els obstacles i els seus reptes.

Albert Carreras és doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és Director de l’Escola Superior de Comerç Internacional.

Per saber-ne més podeu consultar aquestes referències:

Si us interessa podeu consultar en  Institut d’Estadística de Catalunya  (IDESCAT) els indicadors de la producció industrial en els següents enllaços:.

La Junta  AEU PdD 

Aquesta Videoconferència està disponible en el canal de YouTube de l'Aula d'Extensió Universitària de Premià de Dalt
Print Friendly, PDF & Email