El dimecres 16 de novembre hem tingut el plaer d’escoltar l’Ada Parellada i Garrell, Cuinera i Creu de Sant Jordi.
La seva conferència, amena i divertida, va estar farcida de consells i reflexions entorn de l’alimentació sostenible.
Ada Parellada i Garrell és filla de la Fonda Europa de Granollers que enguany celebra els 250 anys d’història. El 1993, amb 25 anys, va obrir Semproniana, un restaurant al centre de l’Eixample
La restauració ocupa la part central de la seva feina, però la complementa amb múltiples activitats professionals:
- Col·labora amb diferents mitjans de comunicació, transmetent la necessitat de recuperar els hàbits culinaris a les llars. En la mateixa línia fa tallers i xerrades a famílies.
- Ha escrit una vintena de llibres de divulgació culinària.
- És activista en la lluita contra el malbaratament alimentari i de l’alimentació sostenible i és per això que hi col·labora amb diferents campanyes de prevenció i sensibilització amb aquesta realitat
Si voleu saber-ne més podeu consultar aquestes referències:
Junta AEU PdD