Benvolgudes/benvolguts

Aquest any finalitzem el curs de la manera més inesperada, i que ningú de nosaltres ens ho podíem imaginar. Ni conferències, ni abraçades.

Bé, les noves tecnologies ens han permès això si, mantenir un lleu contacte, encara que només fos mitjançant l’ordinador. Indiscutiblement, aquesta maleïda pandèmia del Coronavirus ens ha afectat a tots i totes, hem hagut de canviar els nostres hàbits i adaptar-nos a les noves situacions, i així ho continuarem fent fins a combatre-la.

Som optimistes per naturalesa i per això estem treballant amb il·lusió, per a la programació del curs vinent i fer la inauguració el dimecres 30 setembre del 2020. Naturalment, som conscients que seguim supeditats a l’evolució d’aquesta pandèmia i també sabem que no serà gens fàcil, però estem en contacte amb l’Ajuntament per donar una solució al tema de l’espai.

Comptem amb una eina tremendament important “els socis i sòcies de l’Aula”, és a dir, tots i totes vosaltres.

Tots junts empenyem perquè la cultura ens arribi també a les persones grans, perquè aprendre suposa ampliar coneixements i és una de les millors maneres d’estimular la inclusió social i també una bona eina d’amistat.

Gràcies a tots vosaltres socis i sòcies, i a la participació i col·laboració de l’Ajuntament, pel seu ajut a trobar una solució al tema de l’espai, i esperem que poc a poc es normalitzi aquesta situació i poder continuar amb les nostra vida quotidiana. Per acabar, no oblideu mai aquella frase d’en Pierre Velhas:

“DEIXAR D’APENDRE ÉS COMENÇAR A ENVELLIR”

Ànim, que cada dia que passa, ens apropa més a la fi d’aquest mal son. Una abraçada ben forta a tots i totes vosaltres .

CUIDEU-VOS!!!!

La Junta.

Logos del peu de pàgina Inicial
Print Friendly, PDF & Email