Benvolgudes/benvolguts

 

5a Conferència del primer trimestre del curs 2020/21

Ens tornem a retrobar!

SEGUIM AMB LES CONFERÈNCIES DE L’AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITARÀRIA DE PREMIÀ DE DALT

 

Benvolgudes i benvolguts,

Primer disculpeu-nos per haver trigat tant a enviar-vos aquest comunicat.

Dijous passat, quan es van fer públiques les noves mesures de seguretat de la Covid-19, ens vam plantejar la possibilitat de reprendre la modalitat semi-presencial + videoconferència.

Al no poder disposar de la Sala de Plens, actualment destinada al teletreball, no ha estat fins aquest migdia que hem tingut la confirmació del lloc on demà podríem fer la conferència. L’Ajuntament ens ha autoritzat a disposar del Casal Jove, amb totes les garanties i mesures de seguretat.

Aquest dimecres, 25 de novembre a les 18:30h, la conferència programada és amb el Sr. Xavier Chavarria Talarn, Musicòleg, periodista i crític musical, que ens farà la conferència: “Beethoven, la força de la llibertat. En el 250è aniversari del seu naixement.”

Els socis que podran acudir presencialment seran els que tenen el número de soci (veure el vostre carnet) del 61 al 90. La resta de sòcies ho podran fer a través del seu ordinador des de casa.

El sistema serà el mateix de les últimes setmanes. 10 minuts abans, us enviarem un link al vostre correu que us  permetrà connectar-vos al nostre canal de YouTube. També podreu  escriure les vostres preguntes al xat del YouTube i una persona de la Junta s’encarregarà de llegir-les al ponent.

Des de la Junta de l’Aula d’Extensió Universitària de Premià de Dalt us volem comunicar que malgrat totes les dificultats i la incertesa dels moments que estem vivint, en cap moment hem pensat en deixar d’oferir-vos el calendari establert de les conferències, ja sigui semi-presencial o pel nostre canal de YouTube, segons permetin les mesures COVID.

Si alguna cosa hem après de les dues darreres conferències és que hem de persistir, que el coneixement i la cultura ens ajuden i ens nodreixen de vida i esperança.

Junta AEUPdD

P.D. En aquest enllaç de la pàgina Web trobareu el resum de la conferència de la Dra. Rosa CasafontNeurociència, camí d’inspiració.

Junta AEUPdD.

Logos del peu de pàgina Inicial
Print Friendly, PDF & Email