Benvolgudes/benvolguts

3ra Conferència del primer trimestre del curs 2020/21

Degut a la situació creada pel COVID 19 ens hem vist obligats a fer uns canvis en l’organització de les classes. En primer lloc hem hagut de canviar la ubicació de les sessions per tal de complir amb les mesures de seguretat imposades per la pandèmia.

Ara les sessions es faran a la sala de plens de l’Ajuntament de Premià de Dalt, amb un aforament limitat a 30 persones.
Això vol dir que només hi podran assistir presencialment 30 socis.

Evidentment tot dependrà de les mesures que es prenguin en funció de l’evolució del Covid-19.

En aquesta tercera conferència, el dia 28 d’octubre a les 18:30h, l’aforament estarà reservat pels associats amb el carnet del 61 al 90 i així successivament fins a tornar a començar pel principi. Per tal de no haver-hi confusions ja us ho anirem comunicant.

Els socis que no puguin ser-hi presencialment, podran seguir les xerrades a través de Streaming, o sigui, des de casa i connectant- se a la xarxa. Ja us donarem instruccions de com fer-ho.

Recordeu que la videoconferència només es pot veure durant l’emissió en directe, en acabar s’esborra. Qui no l’hagi pogut seguir en directe, trobarà en aquesta pàgina Web un resum de cada conferencia.

https://aulapremiadedalt.cat/conferencies-1r-trimestre-curs-2020-2021/

Durant aquest trimestre ho podrem solucionar amb aquest sistema ja que l’Ajuntament ens cedeix la sala de plens, així com el seu manteniment i desinfecció i es farà càrrec també d’assumir econòmicament el sistema que ens proporcionarà la connexió per poder seguir les classes des de casa (Streaming) tal i com ho fan amb els plens municipals.
Esperem retrobar-nos ben aviat.

La Junta

Logos del peu de pàgina Inicial
Print Friendly, PDF & Email