Benvolgudes/benvolguts

2n Conferència del primer trimestre del curs 2020/21

Ens posem en contacte amb vosaltres per recordar-vos que el proper dimecres dia 14/10/2020 a les 18:30h, tindrà lloc la 2n conferència d’aquest primer trimestre amb el títol: “Federico García Lorca i Margarita Xirgu. Paraula i vida entrellaçades per la cultura.”, impartida per la Sra. Rosa Vendrell Millet.
 
Degut a la situació creada pel COVID 19 ens hem vist obligats a fer uns canvis en l’organització de les classes. En primer lloc hem hagut de canviar la ubicació de les sessions per tal de complir amb les mesures de seguretat imposades per la pandèmia. 
 
Ara les sessions es faran a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Premià de Dalt, amb un aforament limitat a 30 persones.

Això vol dir que només hi podran assistir presencialment 30 socis. En aquesta segona conferència, l’aforament estarà reservat pels associats amb el carnet del 31 al 60 i així successivament fins a tornar a començar pel principi. Per tal de no haver-hi confusions ja us ho anirem comunicant.

DIMECRES, UN QUART D’HORA ABANS DE COMENÇAR LA CONFERÈNCIA, US FAREM ARRIBAR UN ENLLAÇ AL CORREU ELECTRÒNIC QUE ENS VAU FACILITAR.
 

NOMÉS HAUREU DE CLICAR L’ADREÇA ELECTRÒNICA QUE US ENVIAREM PER PODER VEURE LA CONFÈRENCIA.

TAMBÉ REBREU L’ENLLAÇ PER ACCEDIR AL FORMULARI DE VALORACIÓ DE LA CONFERÈCNIA..

Per motiu exprés dels conferenciants i per protegir el seus drets d’imatges, propietat intel·lectual i d’autor, la conferència no la gravarem. Tampoc no permet que cap soci/sòcia l’enregistri i/o la distribueixi total o parcialment per qualsevol mitjà o xarxa social. Respectant la legislació vigent, cap persona no pot doncs, fer-ne ús, ni divulgar o distribuir la seva conferència sencera o en part. La Llei estableix sancions sobre aquesta vulneració dels drets d’autor i imatge

Junta AEUPdD.

Logos del peu de pàgina Inicial
Print Friendly, PDF & Email