Benvolgudes/benvolguts

1ra Conferència del primer trimestre del curs 2020/21

Benvolguts/gudes sòcies;
 
Us recordem que dimecres comencem les conferència de l’Aula d’Extensió Universitària de Premià de Dalt.

Les circumstàncies de la pandèmia ens obliguen a reduir l’aforament de la sala. Per aquest motiu l’Ajuntament ens ha ajudat cedint-nos la Sala de plens de l’Ajuntament nou on hi ha instal·lat tot l’equipament per poder fer transmissions en directe. Els socis que podran acudir presencialment seran els que tenen el número de soci (veure el vostre carnet) de l’1 al 30. La resta de sòcies, sòcies ho podran fer a través del seu ordinador des de  casa.

DIMECRES, UN QUART D’HORA ABANS DE COMENÇAR LA CONFERÈNCIA, US FAREM ARRIBAR UN ENLLAÇ AL CORREU ELECTRÒNIC QUE ENS VAU FACILITAR.

NOMÉS HAUREU DE CLICAR L’ADREÇA ELECTRÒNICA QUE US ENVIAREM PER PODER VEURE LA CONFÈRENCIA.

 

Aquest dimecres, el conferenciant és Vicenç Lozano, com ja sabeu, amb una interessant conferència sobre “Els secrets del Vaticà” que podeu seguir des de casa a través del vostre ordinador. Per motiu exprés del conferenciant i per protegir el seus drets d’imatges, propietat intel·lectual i d’autor, la conferència no la gravarem. Tampoc no permet que cap soci/sòcia l’enregistri i/o la distribueixi total o parcialment per qualsevol mitjà o xarxa social. Respectant la legislació vigent, cap persona no pot doncs, fer-ne ús, ni divulgar o distribuir la seva conferència sencera o en part. La Llei estableix sancions sobre aquesta vulneració dels drets d’autor i imatge.

Com és habitual, al web trobareu més endavant un resum tant fotogràfic com en text dels aspectes més interessants de la conferència.

Us esperem dimecres!!

Ben cordialment,

La Junta

Logos del peu de pàgina Inicial
Print Friendly, PDF & Email