Reportatge gràfic

 

Benvolguts socis i sòcies!

Hem arribat al final d’aquest curs de conferències 2020-2021. Com us vam avançar a l’última conferencia d’aquest dimarts, el pròxim 30 de juny us hem preparat una activitat que ens fa molta il·lusió perquè significa el retrobament amb tots i totes vosaltres.

El dimecres 30 de juny, a les 18:00h, farem la Primera ruta de l’Aula per tal de conèixer cases, carrers, masies i altres edificacions de valor cultural i arquitectònic del nostre municipi.

Serà un passeig a l’aire lliure amb la possibilitat de parar i entrar en alguns dels punts de la ruta on una persona coneixedora de l’edificació ens farà una explicació del lloc.

La ruta preparada començarà a la Plaça de la Vila i anirem a la Casa Felicià Xarrié, seguirà fins la Sagrera (parròquia, rectoria i les monges i el recinte general de l’església), el carrer de les flors i Can Creus, per acabar a la Masia de la Cisa, on també coneixerem la seva història i on tindrem una estona per conversar i gaudir d’un refrigeri.

L’objectiu de la Ruta és ampliar el coneixement de la història del nostre poble i trobar-nos personalment després d’aquest any de pandèmia.

L’activitat és gratuïta però com les places seran limitades, cal que us inscriviu abans del 25 de juny contestant aquest correu i confirmant la vostra assistència.

Moltes gràcies pel vostre suport i esperem poder veure’ns el dia 30 de juny.

Una abraçada;

Junta AEUPdD.

Logos del peu de pàgina Inicial
Print Friendly, PDF & Email