El proper dimecres 2 de Juny, Pere Rovira Pons Llicenciat en Belles Arts-Restauració per la UB i especialitat de conservació-restauració de pintures murals romàniques a les esglésies dels Pirineus catalans, ens explicarà la historia extraordinària d’un trasllat: “De Mur a Boston. 100 anys d’un viatge sense retorn”. 

Si ets soci/sòcia recorda que rebràs un correu electrònic, uns minuts abans de les 18:30h, amb l’enllaç per seguir la conferència al nostre canal de YouTube.

Qui va seguir en directe la conferència de Albert Beorlegui Tous: “Casablanca: sempre ens quedarà el mite” va poder veure com YouTube interrompia a transmissió d’alguns fragments de la pel·lícula degut al control dels drets d’autor.

Després de presentar al·legacions han desbloquejat l’accés i ara ja està disponible la gravació en directe per tots els nostres socis en aquest enllaç:

https://youtu.be/OHpt0KzTvZE

Recordeu que la vostra valoració ens ajuda molt a millorar la qualitat i l’elecció de conferències i conferenciants.

https://forms.gle/T6edm9dG7jn6UosWA

Agraïm a tots els conferenciants que ens han autoritzat a publicar les seves videoconferències pels nostres socis.

Si voleu tornar a veure les conferències anteriors que els autors ens han permès publicar, ho podeu fer tant a la pàgina Web de cada conferenciant o directament a YouTube.

Trobareu tota la informació a: Programació 3r Trimestre 

 
Cuideu-vos.
La Junta AEU PdD
Logos del peu de pàgina Inicial
Print Friendly, PDF & Email